Brug for en fleksjobber?

Er I klar til at tage et socialt ansvar for lokale medborgere? Og få løst småopgaver i virksomheden?

Vi gør det nemt for jer at ansætte en fleksjobber. Vi tager os af det hele – I har ingen bøvl eller administration forbundet med ansættelsen.

Det er blandt andet her, Blitek social adskiller sig fra det ”almindelige fleksjob-system”. Vi tager os af administration, løn, kontakt til kommune, kontakt til fleksjobber og hvad der ellers måtte være. Fleksjobberne er ansat hos os i Blitek social, og så sender vi dem ud til lokale virksomheder.

Hvilken type opgaver kan I få løst?

Vores fleksjobbere kan løse småopgaver i virksomheden. Det er ofte serviceopgaver, som I ellers ville bruge dyre konsulenttimer på at løse. Hvorfor ikke frigøre ressourcer fra de praktiske opgaver, så I kan koncentrere jer om kerneydelserne?

Det er vigtigt for os, at I får løst jeres opgave. Tilfredsstillende.
I skal ikke ansætte en fleksjobber af medlidenhed, men fordi I har en opgave, der skal løses – og samtidig ønsker at tage et socialt ansvar. Hvis det mod forventning ikke fungerer, rykker vi rundt og finder en ny kandidat til jer.

Vi er garant for det gode match

Vi arbejder benhårdt for at skaffe vores kandidater et fleksjob – men ikke et hvilket som helst job… Et fleksjob, der passer til dem, der hvor de står i livet lige nu. Det, der ligger os på sinde, er at skabe det gode match mellem arbejdsgivere og fleksjobbere.

Vi tror på, at alle har noget at byde ind med i fællesskabet, uanset hvordan og hvorfor de er udfordret. Vi hjælper med at tilrettelægge særlige jobs i jeres virksomhed, som matcher de sårbare mennesker, der ikke passer ind på det ordinære jobmarked – altid til gavn for både kandidaten og jeres virksomhed.