Blitek social – vi hjælper sårbare mennesker videre

Blitek social er en registreret socialøkonomisk, lokalt forankret virksomhed, som ikke skal generere overskud, men hvile i sig selv. Al indtjening reinvesteres i mennesker og sociale projekter, som støtter op om og hjælper sårbare borgere i Odense Kommune ind i fællesskabet og ud på arbejdsmarkedet.

Hvem er vi

Blitek social er ejet af og støttes af Blitek A/S, fordi vi i Blitek A/S ønsker at tage et socialt ansvar i forhold til CSR – corporate social responsibility – og FN’s 17 verdensmål. Vi ønsker i samarbejde med andre virksomheder og foreninger at løfte den samfundsopgave, det er, at invitere også den sårbare borger med ind i fællesskabet, så deres ressourcer og potentialer kan komme i spil.

Sådan arbejder Blitek social

Gennem Recovery-forløb, mentorordninger, praktikpladser og små fleksjobs hos os selv og vores samarbejdspartnere prøver vi at bygge en tryg mental ramme for det sårbare menneske, så de ved egne kræfter kan bevæge sig ind i fællesskabet og ud på arbejdsmarkedet. Det gode match mellem arbejdstager og medarbejder er i højsædet.

Vi arbejder tæt sammen med den frivillige forening At Danse Med Livet, som vi støtter op om både fagligt og økonomisk, og vi samarbejder med beskæftigelses- og socialforvaltningens rehabiliteringsteam i Odense Kommune.

Olivia A. Jørgensen, Leder af Blitek social Aps og HR-chef i Blitek A/S.

Kontakt

Leder af Blitek social Olivia A. Jørgensen på 40 80 19 52 eller olivia.j@blitek.dk.